The Duke Of Edinburgh’s International Award Türkiye Bronz Ödül Töreni

Okulumuzda, 2011 yılından itibaren The Duke of Edinburgh’s International Award Türkiye Ödül Programı uygulanmaktadır. 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında, bronz kategorisinde bulunan 12 öğrencimiz, ödülü almaları için gerekli olan toplumsal hizmet, beceri geliştirme ve fiziksel gelişim faaliyetlerini tamamlayarak bir sonraki aşamada, her kategori için yapılması gereken Macera ve Keşif Kamp etkinliğini keşif yaparak başarılı bir şekilde tamamladılar. Bronz kategorisini bitiren başarılı öğrenci sayımız, bu yıl itibariyle 48 kişiye ulaşmıştır. 10 Mayıs 2017 tarihinde yapılan “Bronz Ödül Töreni” Ulusal Komite Üyesi Nilüfer Yılmaz’ında katılımlarıyla gerçekleşmiştir. Ödülü alan öğrencilerimizi kutlar, bir sonraki kategorilerinde başarılar dileriz.