İHSAN DOĞRAMACI BİLKENT ÜNİVERSİTESİ MÜTEVELLİ HEYETİ BAŞKANI PROF.DR. GÜLSEV KALE BELS’E KONUK OLDU

İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof.Dr. Gülsev Kale, Bilkent Erzurum Laboratuvar Okulları’nı ziyaret ederek, okul yönetimi ile görüşmeler gerçekleştirdi, okulumuzda uygulanan programları, mezun öğrenci başarılarını yetkililerden dinleyerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

“Hocabey ve Bilkent” konulu konferansı ile Hocabey’i ve Bilkent’in gelişimini tüm detayları ile veli ve öğrencilere aktardı, konferans öncesi Bilkent Üniversitesi Mssf Piyano Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zerin Rasul piyano resitali gerçekleştirdi.

Erzurum programı kapsamında, Erzurum Valisi Okay Memiş’i, Atatürk Üniversitesi Rektörü ömer Çomaklıyı, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Bülent Çakmak’ı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular, programların ardından Erzurum’dan ayrıldılar.