Lise Müdürümüzün Mesajı

“Bilkent Erzurum yalnız Türkiye’de değil, dünyada da örnek gösterilecek bir eğitim merkezi olmak üzere kurulmuştur.”  Prof Dr. İhsan Doğramacı

Bu ilke doğrultusunda 15. yılında Eğitim-Öğretim faaliyetlerine yüze yüze başlayan okulumuz sağladığı ulusal ve uluslararası programlarla öğrencilerine kaliteli eğitim-öğretim imkânları sunmaya devam etmektedir.

Okulumuz misyon ve vizyonu doğrultusunda geleceği şekillendirtecek liderlik özelliklerine sahip öğrenciler yetiştirmek amacıyla yüksek teknoloji ile donatılmış, temiz, güvenli ve öğrencilerin kendilerini özgürce ifade edebilecekleri ortamlar sunmaktadır.

Aynı zamanda Millî Eğitim Bakanlığı’nın müfredatına bağlı kalarak uygulanan uluslararası IGCSE ve IBDP programları ile öğrencilerine küresel ağın bir parçası olma imkânı tanınmaktadır. Milli ve uluslararası programlar sayesinde tüm öğrencilerimiz akademik, sosyal ve kültürel olarak hem üniversite hayatına en iyi şekilde hazırlanmakta hem de iş hayatında ve sosyal hayatta önem arz eden beceriler ile araştıran, sorgulayan, risk alan, duyarlı bireyler olarak okulumuzdan mezun olmaktadırlar.

Dinçer Akış

Lise Müdürü