5. Geleneksel Edebiyat Şenliğini Gerçekleştirdik

Türk Dili ve Edebiyatı zümresi tarafından 5.si düzenlenen, geleneksel hale getirdiğimiz Edebiyat Şenliği bu yıl; “Masal ve Mitoloji” teması ile 10 Ocak 2020 tarihinde okulumuzda gerçekleştirildi.  Tema doğrultusunda Türk Edebiyatının güçlü kalemlerinden Faruk Duman ve Demet Çizmeli Erzurum Devlet Tiyatrosunun değerli sanatçılarından Samet Talayman ve Yılmaz Karakuzu şenliğimize konuk oldular. Erzurum Medya Sanat Evi ve İzdüşüm Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nin desteklerini esirgemediği şenliğimizde öğrencilerimiz masal dinletisi, yaratıcı yazarlık atölyesi, yazar söyleşisi, dans, drama etkinlikleriyle edebiyat ve sanat dolu bir gün geçirdiler.  Edebiyatı kitap raflarından ve sayfalarından çıkararak hayatın canlı ritmiyle buluşturan şenliğimiz gün boyu çok renkli görüntülere ve etkinliklere sahne oldu.  Farklı  bir tema ile bir sonraki edebiyat şenliğimizde yeniden buluşmak üzere emeği geçen ve katılım gösteren herkese teşekkür ederiz.