Bu yıl Okul Meclisi Başkanlığı Seçimi Okulumuzda Çok Heyecanlı ve Çekişmeli Geçti!

5 Ekim 2016 tarihinde okulumuzda Okul Meclisi başkanlık seçimi yapıldı. Bütün adaylar, günler öncesinden öğrencilerin oylarını alabilmek için rekabet dolu tanıtım çalışması yaptı. Okulda demokrasi kültürünü geliştirmek amacıyla yapılan seçimlerde, öğrenciler gruplar halinde sandık başına giderek oylarını kullandılar. Sandık kurulları oluşturuldu, oy pusulaları hazırlandı, sandıklara oylar atıldı. Rehber öğretmen Aysel Kobak ve Matematik öğretmeni Reyhan Sağlam Karakoç başkanlığında demokratik ve güvenli bir seçim yapıldı. Kullanılan oyların tasnifi sonucunda, 3 aday arasında en çok oyu alan ve lisemizin meclis başkanlık koltuğuna 10/B sınıfından Doğukan Miraç Demircan seçildi. Başkan Doğukan Miraç Demircan, seçildikten sonra arkadaşlarına bir teşekkür konuşması yaptı. Doğukan’a hayata geçireceği değerli projelerinden dolayı şimdiden teşekkür ederiz.