Okul Aile Birliği Seçimleri

Okul Aile Birliği okul ile aile arasında bütünleşmeyi gerçekleştirmek, veli ile okul arasında iletişimi ve iş birliğini sağlamak, eğitim ve öğretimi geliştirici faaliyetleri desteklemeyi hedeflemektedir. 05.10.2015 Pazartesi günü gerçekleştirilen Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısında, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında lisemizden Gülderen Güzel, Elif Okşan Çalıkoğlu, Aydın Tezcan, M.Nuran Akçay ve Rahmi Özkurt, ilkokulumuzdan Sezer Oğraş, Yurdagül Demir ve ortaokulumuzdan Hakan Derelioğlu Yönetim Kuruluna Ayhan Toptaş ve Celal Biçkici Denetim Kuruluna seçilmiş olup, üyeler arasından Gülderen Güzel Okul Aile Birliği Başkanı olarak seçilmiştir. Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurullarına görev süreleri boyunca başarılar dileriz.

Bilgilerinizi dileriz.