The Duke Of Edinburgh’s International Award Türkiye Ödül Programı Gümüş Ödül Töreni

duke_of_edinburgh_1 duke_of_edinburgh_2

Okulumuzda The Duke of Edinburgh’s International Award Türkiye Ödül Programı 5 yıldır uygulanmaktadır. 140 ülkede uygulanan bu program öğrencilerin, akademik başarılarının yanında sosyal anlamda da başarılı olmasını hedefleyen bir programdır. Katılımcılar bronz, gümüş ve altın kategorilerinde çalışmalarını yapmaktadırlar.  Katılımcılar her kategori için toplumsal hizmet, beceri geliştirme ve fiziksel gelişim faaliyetlerini yaptıktan sonra Macera ve Keşif Kamp programını da başarılı bir şekilde tamamlamaları gerekmektedir.  Okulumuz gümüş  kategori katılımcıları, bu aşamaları başarılı bir şekilde tamamlayarak Gümüş Ödülünü almaya hak kazanmışlardır. Ödül törenleri, 15 Aralık 2016 tarihinde İstanbul Anabilim Eğitim Kurumlarında gerçekleşmiştir.  Öğrencilerimizi ve emeği geçen proje danışmanlarına, ödül liderlerine ve macera-keşif supervisor’larını tebrik ederiz.