Bez Bebek Öğrencileri Yetiştirme Yurdu Ziyareti

bez_bebek_1bez_bebek_2İhsan Doğramacı Vakfı Özel Bilkent Erzurum Laboratuvar Okulları öğretmenleri, Buket Bekdaş ve Rukiye Seryanoğlu, 2016-2017 Eğitim- Öğretim yılı 1. Dönem sosyal etkinlikleri kapsamında, “Bez Bebek” etkinliği öğrencilerinin dönem içinde yaptıkları bebekleri ve bezden yapılma oyuncakları, etkinlik saatinde Erzurum Nene Hatun Kız Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret ederek yurtta kalan öğrencilere hediye ettiler. Etkinlik öğrencileri ve öğretmenleri, ziyaretleri öncesinde, okulda, öğretmen ve öğrencilere, oyuncak ve giysi bağışı ile ilgili duyuru yaptılar. 12. Sınıf öğrencileri ve öğretmenlerimizin katkılarıyla toplanan yardımlar 27/11/2016 tarihinde 11. Sınıf; 28/12/2016 tarihinde ise 12. Sınıf öğrencilerimiz tarafından yurt müdürlüğüne teslim edilmiştir. Katkıda bulunan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.