Bels 8. Kariyer Günü Yoğun İlgi Gördü

Bu sene 8.si düzenlenen BELS kariyer günü etkinliği 14 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirildi. Bu yıl; Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden Prof. Dr. Çiğdem Gündüz Demir, Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesinden  Doç. Dr. Ş. Barış Özçelik, Atatürk Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden Prof. Dr. Erdem Kocadağıstan, Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji-Embriyoloji bölümünden Prof. Dr. Berrin Zühal Altunkaynak, Proje Yöneticisi ve Medya Danışmanı Heba S. Abu Musaed, Sanat Okulları Danışmanı ve Organizatör Taycan Malloy, Pilotaj Asistanı Caner Keskin, Milli Dağcı ve Erzurum Valiliği Turizm ve Doğa Sporları Koordinatörü Çetin Bayram, Saç Tasarımcısı İsmail Akbıyık. Bu yıl ayrıca okulumuz mezunlarından Atatürk Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Doktor Ahmet Tuğrul Akkuş, Doktor Miraç Selcen Özkal, Avukat Alperen Cem Şanap, Ekonomist Gülperim Asrak, Avukat Cemre Çise Kadıoğlu ve Roketsan Mühendislerinden Yağız Kumtepe konuk olarak etkinliğimize katılmıştır. Etkinlik oldukça keyifli ve verimli geçmiştir. Katılımcılara teşekkür ederiz.