2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI HAZIRLIK SINIFI KESİN KAYITLARI

Hazırlık öğrencilerinin kesin kayıtları 16 – 27 Haziran 2014 tarihlerinde hafta içi 08.00-15.30 saatleri arasında İhsan Doğramacı Vakfı Özel Bilkent Laboratuvar Lisesinde gerçekleştirilecektir.

Kesin Kayıt için gerekli evraklar;

• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Öğrenci Durum Belgesi
  • İkametgâh Belgesi
  • 6 adet yeni çekilmiş vesikalık fotoğraf

Hazırlık sınıfı öğrencisi olma hakkı kazanan öğrenciler, 3-23 Ağustos 2014 tarihleri arasında ilk 3 haftası Ankara – İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi’nde ve 25 Ağustos-5 Eylül 2014 tarihleri arasında son iki haftası Bilkent Erzurum Yerleşkesi Erzurum’da gerçekleştirilecek olan toplam 5 haftalık hazırlık sınıfı yaz okuluna katılacaklardır. 2014 Yaz Okuluna devam mecburi olup, devam etmeyen öğrencilerimize kesin kayıt hakkı tanınmayacaktır.

2014 Yaz Okulu hakkında detaylı bilgilerinin verileceği bilgilendirme toplantısı, 6 Temmuz 2014 Pazar Günü 15:00-17.30 saatleri arasında İhsan Doğramacı Vakfı Özel Bilkent Erzurum Laboratuvar Lisesi’nde yapılacaktır. Kayıt işlemini tamamlamış öğrenci ve velilerimizin 2014 Yaz Okulu Toplantısı katılımı gerekmektedir.

Öğrencilerimizin Hazırlık Sınıfı 2014 Yaz Okulu Programımızın Kazanımları:

• Akademik ve sosyal yönden en üst düzeyde gelişimini sağlamak,
  • Yoğun bir İngilizce eğitimi ile İngilizce dil becerilerini orta düzey altı seviyesinde olmasını sağlamak,
  • Matematik ve Fen Bilimleri derslerinde temel İngilizce terminolojiyi çok yönlü öğrenme ortamları ile en üst düzeyde öğrenmelerini sağlamak,
  • Verimli ders çalışma tekniklerini, ödev ve proje yapma, teknolojiyi kullanarak bilgiye erişme ve öğrenmeyi öğrenme becerilerini kazanmasını sağlamak,
  • Uyum yapma yeteneğini geliştirmek, kurumumuzun yönetmelik ve kurallarıyla ilgili bilinçlendirerek içsel davranış oluşturmasını sağlamak,

2014 Yaz Okulu Hazırlık Sınıfı Akademik ve Sosyal Programında; Türkçe, İngilizce, Matematik ve Fen Bilimleri derslerinin yanı sıra, hafta sonu sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler de yer almaktadır.

Bilgilerinizi dileriz.