BELS 2015 Edebiyat Şenliği

“Yol ve Yolculuk” temasından yola çıkılarak Ekim ayından itibaren hazırlıkları hem öğrencilerimiz hem de öğretmenlerimizce sürdürülen, Latife Tekin, Hakan Günday, Cihan Demirci ve Sezai Yılmaz’ın katılımlarıyla gerçekleşen BELS 2015 Edebiyat Şenliğimiz eğlenceli etkinliklerle okulumuzda gerçekleştirildi.

Edebiyat Şenliği’nde öğrencilerimizi  kitaplarını okumuş oldukları yazarlarla, Devlet Tiyatrosu sanatçısıyla ve karikatürist sanatçısıyla   buluşmuş ve  şiir yarışmaları, kısa film, afiş ve mektup yarışmalarına katılmışlardır. Edebiyat Şenliği öğrencilerimizle birlikte bir edebiyat, sanat, düşünme, eğitim yazma okuma çizme üretme ve ortaya koyma yolculuğudur.

Edebiyat Şenliği’ne katılan sanatçılarımıza verdikleri destek için teşekkür ederiz.

Bilgilerinizi dileriz.