İzmir Ve Çevresi Araştırma Gezisi

Okulumuzdan 45 öğrenci ve 4 öğretmenimizin katılımı ile gerçekleşen İzmir ve çevresi araştırma gezimiz 5-8 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. İzmir ve çevresinin tarihi ve coğrafi özelliklerinin tanımanın yanı sıra paylaşım, ekip bilinci, zaman planlaması gibi doğru davranışlar ile ilgili kazanımlarında ön planda tutulduğu araştırma gezisi başarı ile gerçekleştirilmiştir. Yapılan gezide birinci gün Efes, Selçuk Meryem Ana Evi, Ali Nesin Matematik köyü ve Şirince ziyaret edilmiş, ikinci gün Denizli Pamukkale, Hierapolis Antik Kenti ve Arkeoloji Müzesi gezilmiş, üçüncü gün İzmir Sasalı Doğal Yaşam Parkı, Panoramik İzmir turu ile tarihi asansör, saat kulesi ziyaret edilmiştir. Öğrencilerimiz İzmir ve çevresi Araştırma gezisi ile özellikle Tarih, Coğrafya, Biyoloji, Matematik derslerinde öğrendikleri bazı teorik bilgileri pratiğe dönüştürme fırsatı bularak genel kültülerini zenginleştirmişlerdir.