Alper Almelek’in “Karizmanın Formülü” Konulu Paylaşımı

Son dönemlerde gerçekleştirdiği kişisel gelişim programlarıyla tanınan Alper Almelek 7 Mart 2018 tarihinde okulumuz lise ve 8. Sınıf öğrencilerine “Karizmanın Formülü” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin aktif olarak katıldığı sunum boyunca Sayın Alper Almelek karizmatik liderlik özelliklerini öğrencilerimizle beraber incelemiş, öğrencilerimizin sunum boyunca ve sonrasında sordukları soruları cevaplamıştır. Alper Almelek’in geliştirmiş olduğu “Karizmanın Formülü” isimli eğitimde karizmanın tanımları çarpıcı hikâyelerle anlatılmaktadır. Karizmanın kaynakları ve stillerini bilim dünyasından deneyler ile ele alan konuşma ayrıca seyircilerle yapılan çeşitli (fokuslanma ve silkinme gibi) egzersizleri de içermektedir. Sunumun final kısmında ise karizma ile ilgili bestelediği akılda kalıcı şarkısıyla Alper Almelek kişiye öz değerlendirme yapma imkanı sunmaktadır. Değerli katkılarından dolayı Sayın Alper Almelek’e teşekkür ederiz.