Etkinlikler ve Törenler

9G1A5982 (Medium)

Okulumuzda öğrenciler, hazırlık sınıfından  itibaren kendi bilgi ve birikimlerine uygun olarak farklı etkinliklerde yer almaktadırlar. Öğrencilerin akademik ve sosyal sunumlarla mümkün olan en çok sayıda sahneye çıkması istenirken düzenlenen etkinlikler ile de özel günlerin anlam ve işlevlerini kavrama, araştırma yapma, topluluk önünde sunum yapma, ekip çalışması gibi becerilerin kazandırılması sağlanmaktadır.

Özel gün ve haftaların dışında Fen Bilimleri, Matematik, Türkçe ve Yabancı Diller, Sosyal Bilimler, Rehberlik alanlarında pek çok etkinlik geleneksel olarak düzenlenmektedir.  Bu branşlar da düzenlenen etkinlikler ile öğrencilerin dersleri daha çok sevmeleri, araştırma yapmaya özenmeleri, yaşamın içinde bilgilerini kullanmaları amaçlanmaktadır. (Örneğin Bilim Şenliği, Sanat Festivali, Tarih Projeleri Sergisi, Kariyer Günleri  vb.)

Özel Gün ve Haftalara Örnekler;

• Mol Günü