Meme Kanseri Farkındalık Ayı Etkinlikleri

Ekim ayında, 11 ve 12. sınıf CAS öğrencileri, CAS koordinatörümüz ve okul hemşiremizin destekleriyle meme kanseri konusunda çeşitli farkındalık etkinlikleri düzenledi. Öncelikle, Meme Kanseri Farkındalık Grubu olarak bu konuda birçok araştırma yapıp edindikleri bilgilerle yakınlarını bilinçlendirmeye odaklandılar. Meme kanseri farkındalık rengi olan pembeyi kullanarak birkaç arka plan hazırlayıp çevrimiçi derslerde bu arka planları kullandılar. Daha sonra meme kanserini başarıyla yenmiş olan Filiz Yalınkılıç Bozoklar ile zoom üzerinden bir sohbet gerçekleştirdiler. Unutmamalıyız ki meme kanserinde erken teşhis hayat kurtarır ve erken teşhis için düzenli olarak kendi kendine meme muayenesi yapılması çok önemlidir.