Lise Öğrenci Meclisinden Öğretmenlere Sürpriz Kutlama!

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Okul Öğrenci Meclisinin önderliğinde lise öğrencilerimizin katkılarıyla tüm BELS öğretmenlerinin davet edildiği bir kutlama düzenlendi. Kutlama programında veli toplantısı konulu drama, O Ses Bilkent ve Bu Kimdir isimli Kahoot yarışması yer aldı. O Ses Bilkent yarışmasına jüri öğretmenler tarafından seçildi. Çok renkli ve eğlenceli sahneler izlendi. Sahnede en iyi sese ve gösteri performansı için ciddi bir mücadele ve rekabet yaşandı. Kahoot yarışmasında eğlenceli dakikalar yaşandı. Program öncesinde Arts&Crafts kulübü öğrencilerinin hazırladıkları el yapımı kartlar tüm öğretmenlere dağıtıldı. Bu bol kahkakalı kutlama etkinliği için öğretmenler öğrencilere teşekkür etti.