18. Türkiye Felsefe Olimpiyatı Başarımız

Sorgulayan, eleştiren ve düşüncelerini özgür bir şekilde ifade eden bireyler yetiştirerek, sorunlara çözüm üretmek ve yeni fikirler ortaya koyabilmek amacıyla ulusal anlamda düzenlenen Türkiye Felsefe Olimpiyatı sınavlarına katılımımız 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı itibariyle başlamıştır. Türkiye Felsefe Kurumunun “Çocuklar için Felsefe” birimince düzenlenen 18. Türkiye Felsefe Olimpiyatına Türkiye genelinde 13 farklı merkezde yapılan sınava 725 öğrenci katılmıştır. Türkiye jüri üyesi ve Doğu Anadolu sınav komisyonu sorumlularından Felsefe Grubu Öğretmeni Südar Dudu’nun rehberliğinde, okulumuzu 12-C sınıfı öğrencisi Caner Birdal temsil etmiş ve Doğu Anadolu Bölgesi için sınav merkezi olan okulumuzda sınavlara girmiştir. Öğrencimiz Felsefe Olimpiyatı sınavında Türkiye 16. sı olmuştur.

Bu başarıda emeği geçen öğrencimize, danışman öğretmenimize ve okul yönetimine teşekkür ederiz.

Bilgilerinizi dileriz.