BELS “Otogargara” Oyununu Berlin’de Sergiledi

otogargara-1 otogargara-2

İhsan Doğramacı Vakfı Erzurum Özel Bilkent Laboratuvar Lisesi öğrencileri “otogargara” isimli oyunla 14-19 Aralık tarihlerinde Berlin Theatre 28 sahnesinde gösteri yaptı. Oyun konu olarak Otogarda geçmektedir. Öğrenci, asker, aile, hasta, mahkum tiplerinin Türk motifleriyle zenginleşmesi ile keyifli bir sunum haline dönüşmüştür. Türkçe Tiyatro kulübünün 8.yılında 18.oyunu olarak Erzurum’da sahne alındı ve bu yurt dışına taşındı. Öğrencilerimizin tamamı yurt dışında ilk kez sahne tecrübesi yaşadılar ve bu onlar için unutulmaz bir deneyim olmuştur.  Drama Öğretmeni Emre Aksakallı’nın yönettiği oyun Berlin’li tiyatro severler tarafından oldukça beğeni kazandı. Berlin’li izleyiciler tarafından oldukça beğeni alan oyunumuz ile gurbetçilerimize ülkemizden manzaralar sunarak  memleket hasreti giderdik. Gitmemizde katkı sağlayan okul idaremize, fedakarlıkla gönderen velilerimize ve gece geç saatlere kadar çalışan,bizi oralarda onurlandıran kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz.