BELS OKUL AİLE BİRLİĞİ SEÇİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2019-2020 eğitim-öğretim yılı, Okul Aile Birliği seçimleri okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi. Okul Aile Birliği; okul ile aile arasında bütünleşmeyi gerçekleştirmek, veli ile okul arasında iletişimi ve iş birliğini sağlamak, eğitim ve öğretimi geliştirici faaliyetleri desteklemeyi hedeflemektedir. 14 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilen Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısında, Yönetim kuruluna lise velilerimizden “Veysel Murat Tuğrul, Haluk Çağlar Kaymak ve Yalçın Bahadır” asil üye olarak seçilmiştir, Denetim Kurulu Üyeliğine ise Hasan Bozkurt asil üye olarak seçilmiş olup, üyeler arasından Veysel Murat Tuğrul ise Okul Aile Birliği Başkanı olarak seçilmiştir. Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurullarına seçilen velilerimizi tebrik eder, görev süreleri boyunca başarılar dileriz.