Ortaokul Müdürümüzün Mesajı

GÜLCAN ATAMAN2014-2015 eğitim öğretim yılında 5. Sınıf öğrencileri ile akademik bir yolculuğa çıkan ortaokulumuz öğrenci merkezli eğitim sistemi ile öğrencilerimize sorgulama, araştırma, farklı bakış açılarına sahip olma imkanları sunmaktadır. Hayat boyu öğrenme olarak nitelendirdiğimiz yalnızca sınava hazırlık değil kendine yetebilen bireyler hazırlama yolunda da tüm kadrosuyla öğrencilerinin yanında bulunmaktadır.

Okulumuz; sosyal becerileri yüksek, bilimin elinden tutmuş öğrencilerimiz ile gerek ana dil gerek yabancı dil eğitimleri doğrultusunda öğrencilerimizin dünya vatandaşı olmaları yolunda emin adımlarla ilerlemekte ve milli eğitim sisteminin gerektirdiklerini ve lisemizin beklentilerini karşılayacak şekilde eğitim –öğretim hayatına devam etmektedir.

BİLKENT okulları misyon ve vizyonuna bağlı, kurucumuz Prof. Dr. İhsan Doğramacı’nın “Daha ileriye, en iyiye!” sözünü başucuna koyan okulumuz; öğrencilerini her yerde ve her şartta kendini ifade edebilen, sağlam adımlar atan, sosyal yetenekleri yüksek ve her zaman daha iyi akademik başarılara imza atacak bireyler olarak yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Gülcan Ataman