İlkokul & Ortaokul Müdürümüzün Mesajı

Doğu projesi kapsamında, öğrencilere yüksek düzeyde akademik ve sosyal destek sağlamak amacıyla  kurulmuş olan Bilkent Erzurum Laboratuvar Okulu’nda İlkokul-Ortaokul Müdürü olmanın bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. BELS’te bir müdür olarak olağanüstü bir eğitim deneyimi sunmak için velilerle, öğrencilerle ve öğretmenlerle işbirliği içinde çalışabilmek beni mutlu ediyor. Ayrıca, öğrencilerimizi lise ve üniversite eğitimine hazırlamak için titiz ve anlamlı bir ilkokul ve ortaokul eğitimi vermeye kendini adamış, güçlü bir öğretim kadrosuna sahip olduğum için de kendimi çok şanslı hissediyorum.

Okul olarak; çocuğunun eğitiminde önemli bir rol oynayan destekleyici ve işbirlikçi velilerimizin varlığından da gurur duymaktayız. Ev ve okul arasındaki sürekli iletişimin; tüm öğrencilerin yüksek akademik ve sosyal başarılara ulaşabilmesi için güvenli, özenli ve destekleyici bir ortam yaratmada önemli bir bileşen olduğuna inanıyoruz.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ve tüm hayatını Türk Milli Eğitimine adamış olan değerli kurucumuz Prof. Dr. İhsan Doğramacı’nın ışığında, BELS’te mükemmellik için mücadele etmeye devam edeceğiz.

Saygılarımla,

Özge Keşaplı Can