23 Nisan Ulsal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Prof.Dr. İhsan Doğramacı 6.Geleneksel Ortaokullar Arası Spor Şenliği

Vakıf Kurucumuz Sayın Hocamız Prof. Dr. İhsan Doğramacı anısına “Daha ileriye, en iyiye” ilkesi ile 23 Nisan Ulusal Egemelik ve Çocuk Bayramı Erzurum İli Ortaokullar arasında 6. Geleneksel Spor Şenliği-Voleybol Turnuvası 07-17 Nisan 2014 tarihleri arasında okulumuz spor salonunda düzenlenmiştir.

Bu turnuva öğrencilerin fiziksel, zihinsel ve ruhsal gelişimlerine katkıda bulunmak, liderlik, kendine güven, işbirliği, cesaret, takım çalışması gibi davranışları kazanması, işbirliği içinde çalışma ve birlikte davranma alışkanlığı edinebilmesi ve dostça oynama ve yarışma kültürünü geliştirmeyi hedeflemiştir.

Turnuvaya 6 kız ve 4 erkek voleybol takımı katılmıştır.

Turnuvaya Katılan Ortaokullarımız

İMKB İnönü  Ortaokulu (Kız)

Saltukbey Ortaokulu (Kız-Erkek)

Yıldızkent İMKB Ortaokulu (Kız)

Sabancı Ortaokulu (Erkek)

Mehmetcik Ortaokulu (Erkek)

Pasinler Epsence Ortaokulu (Kız-Erkek)

Pasinler Taşkaynak İhsan Göksu Ortaokulu (Kız)

Kocatepe Ortaokulu (Kız)

Dereceye Giren Ortaokullarımız

Kızlar:

1.Kocatepe Ortaokulu

2.Yıldızkent İMKB Ortaokulu

3.Saltukbey Ortaokulu

Erkekler:

1.Mehmetcik Ortaokulu

2.Sabancı Ortaokulu

3.Saltukbey Ortaokulu

Dereceye giren takımlara kupaları ve madalyaları spor salonumuzdaki törenle 02 Mayıs 2014 Cuma günü verilecektir. Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Bilgilerinizi dileriz.