Bilkent Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü 11. Uluslararası Konferansı Okulumuzda Gerçekleşti

29-30Mayıs 2014 tarihleri arasında Bilkent Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünün düzenlemiş olduğu “Eğitimde Sürdürülebilirlik” temalı 11. Uluslararası Konferansı bu yıl okulumuz yerleşkesinde Türkiye, İngiltere ve Amerika’dan gelen katılımcılar ile gerçekleştirilmiştir.

11.’si düzenlenen Uluslararası Konferansı ile Eğitim Bilimleri Enstitüsü ve Ankara, İstanbul, İzmir ve yurtdışındaki eğitim ortakları arasındaki bağlar güçlendirilmiştir. Bununla birlikte, gerçekleşen sunumlar ile eğitimciler eğitimin geleceğine yeni bir bakış açısı kazandırmıştır.

Konferansa katılan katılımcılar program sonunda Erzurum şehir turu ve Kars gezisi gerçekleştirmişlerdir.

Bilgilerinizi dileriz.