6. BELS Kariyer Günü

Bu sene 6. kez düzenlenen BELS kariyer günü etkinliği 22 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Bu yılki katılımcılarımız; Bilkent Üniversitesi Elektirik ve Elektronik Mühendisliği bölümünden Prof. Dr. Tolga Mete Duman, Moleküler Biyoloji ve Genetik bölüm başkanı Yrd. Doç. Dr. Ali Osmay Güre, Bilgisayar Mühendisliği bölümünden Prof. Dr. Fazlı Can, Hukuk Fakültesi dekan yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ş. Barış Özçelik, Atatürk Üniversitesinden Adli Tıp bölüm başkanı Prof. Dr. Ahmet Nezih Kök, Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji bölümünden Prof. Dr. Hakan Uslu, Tıp Fakültesi Patoloji bölümünden Yrd. Doç. Dr. Sevilay Özmen, Erzurum Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dekan yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yılmaz Kaplan, Mentör Marka Etkileşimi Kurucusu Duygu Berksoy, İnsan Kaynakları Bölümünden Esra Ketenci, Milli Esi Basketbolcu Tuğba Palazoğlu, Yazar, Fuat Sevimay ve Yazar Münire Özgencan. Bu yıl ayrıca okulumuz mezunlarından 21. Dönem Hakim ve Cumhuriyet Savcısı Adayı Nazlı Eda Özkurt ve 22. Dönem Hakim ve Cumhuriyet Savcısı Adayı Kürşat Oğuzhan konuk olarak katılmıştır. Çok verimli bir etkinlik oldu. Katılımcılara teşekkür ederiz.