29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİ OKULUMUZDA COŞKU İLE KUTLANDI.

Okulumuz çok amaçlı salonunda, İlkokul, Ortaokul ve Lise’ öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımı gerçekleştirdiğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni, milli değerlerin coşkuyla ve heyecanla yansıtıldığı bir kutlama niteliğindeydi. Öğrencilerin Türkiye Cumhuriyeti’nin farklı yörelerinin halk oyunlarını sahnelemesiyle başlayan program, aynı öğrencilerin oratoryo gösterisi ile devam etti. Seymen oyunundan, damat halayına kadar, sahneye renk katan çeşitli halk oyunlarının yanı sıra, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün zeybek oyununun canlandırılması, bu güzel günü daha etkileyici ve duygusal olmasını mümkün kılmıştır. Yapılan oratoryoda Gençliğe Hitabe’nin ve İstiklal Marşı’nın harmanlanarak seyirciye sunulması, hem programı oldukça otantik bir hale getirmiş hem de seyirciye “Cumhuriyet’imizin kazanıldığı dönemin ruhunu aşılamakta önemli rol oynamıştır.” 10.Yıl Marşı’nın tüm okulca ayakta bayraklarla söylenmesi ile noktalanan program; seyirciler tarafında büyük bir beğeni, memnuniyet ve takdirle karşılanmıştır.