2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği

İhsan Doğramacı Vakfı Erzurum Özel Bilkent Laboratuvar Okulları Okul Aile Birliği okul ile aile arasında bütünleşmeyi gerçekleştirmek, veli ile okul arasında iletişimi ve iş birliğini sağlamak, eğitim ve öğretimi geliştirici faaliyetleri desteklemeyi hedeflemektedir. Okul Aile Birliği toplantısında, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında ilkokulumuzdan Özlem Kızıl ve Özlem Koçak; ortaokulumuzdan Ebru Gökhan; lisemizden Şenay Dumlu, Hakan Uslu, Haluk Çağlar Kaymak, Veysel Murat Tuğrul, Yalçın Bağatır, Sevilay Özmen ve Umut Gezmiş Yönetim Kuruluna; Hasan Bozkurt, Lütfiye Alanyalıoğlu ve Sadiye Özgöz Denetleme Kuruluna seçilmiş olup, üyeler arasından Şenay Dumlu okul aile birliği başkanı,  Ebru Gökhan başkan yardımcısı, Yalçın Bağatır katip ve Özlem Koçak muhasip olarak belirlenmiştir. Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurullarına görev süreleri boyunca başarılar dileriz.

Bilgilerinizi dileriz.